Biljettsläpp måndagar

Du som känner oss sedan tidigare vet att vi brukar ha lång framförhållning. Men nu i coronatid behöver vi vara flexibla. Premiärdatum för kommande filmer kan ändras med kort varsel och det är svårt att sätta ett program som sträcker sig längre än någon vecka.

Den närmaste tiden kommer vi därför att varje helg sätta filmprogrammet för nästkommande söndag-torsdag och uppdatera hemsidan. Därefter släpps biljetterna online måndagar kl 12.00. Perioden 14-18/3 visas Raya och den sista draken, Quo Vadis, Aida? och Slalom. Biljetterna för dessa visningar släpps online måndag 8/3 kl 12.00. Info och biljettköp: PROGRAM.

Perioden 14-18/3 visas Raya och den siste draken, Quo Vadis, Aida? och Slalom.

Max 8 biobesökare till vår salong med 100 platser. Samtliga biljetter finns till förköp här på hemsidan. Gå till aktuell visning och klicka ”Köp biljett”.

Du får gärna följa oss på FACEBOOK och INSTAGRAM för uppdateringar.

Välkommen på gott avstånd, om du känner dig frisk och är symtomfri.

Perioden 7-11/3 visas Absolut barntillåtet, Om skogen och Quo Vadis, Aida?
Perioden 28/2-4/3 visades Roald Dahls Häxorna, MLK/FBI och Relic.