Höstsäsongen 2021

I september drar höstsäsongen igång! Vi planerar för ett späckat program – men såklart ser vi till att avstånd hålls och till våra filmvisningar, konserter och annat välkomnar vi som max 25 besökare till vår salong med 100 platser.

De första dagarna i september är vi en del av Timelessfest – klassikerfilmfestivalen där vi visar Gå och se, Irma Vep, Vagabond och Total Recall och redan nu kan du förköpa biljett till dessa visningar. Därefter är det film som vanligt varje söndag, onsdag och torsdag (och vid vissa andra specialtillfällen).

Söndag 5/9 till torsdag 9/9 visas Pinocchio, Flykt och The Father och biljetter till dessa filmer släpps här online onsdag 25/8 kl 18.00! För filmer därefter återgår vi till det nu invanda systemet från i våras, då vi släpper biobiljetter till våra ordinarie visningar på måndagar kl 12.

Under hösten blir det sedan en massa konserter och öppna scener hos oss också. Och kroki, boksläpp och lite annat. Programmet kommer att finnas här på vår hemsida och uppdateras efterhand.

Välkommen till Midsommarkransen i höst!

Under klassikerfilmfestivalen Timelessfest visas Gå och se, Irma Vep, Vagabond och Total Recall.
Öppningsveckan 5-9 september visas Pinocchio, Flykt och The Father.