Äntligen höst!

Eller ja, nu är höstsäsongen här i alla fall. Och vi är tillbaka från en sommarpaus där vi målat stolar och väggar, pysslat om projektorn och ljudisolerat lite mer, planterat om blommor och planerat framtiden, bokat filmer och musiker och pusslat med datum hit och dit, haft lite ledigt och visat Barbie några gånger för fulla salonger. Men nu är det dags att öppna upp igen med full mundering.

Dessa filmer kan du se på Biocafé Tellus i Midsommarkransen mellan 30/8 och 4/9.

Vi ikläder oss kultur av olika slag och öppnar med en stor filmfest där vi under en vecka visar tio filmer: några klassiker och några alldeles nya premiärer, filmer för både barn och vuxna, några dokumentärer och några spelfilmer. Vi hoppas du hittar något du gillar!

Vi inleder säsongen som en del av klassikerfilmfestivalen Timlessfest varefter våra ordinarie visningar drar igång. Varje måndag i september visar vi dessutom en ny dokumentärfilm och en nyhet för hösten är Frukostbio en gång i månaden med Barbie först ut i september.

Många av evenemangen under september ligger uppe här på hemsidan, men den uppdateras efter hand så mer information tillkommer inom kort. Du kan också nu hämta ditt eget programblad i form av en enkel flyer på plats när vi har öppet. Nedan finns också programmet som bildfil att skriva ut och sätta på kylskåpsdörren. Välkommen hela september!