Laddar Evenemang

Sång och musik från olika delar av världen i en skön blandning: med Duon BåE, Andreas Nilsson och Kvinns

Kvällens konsert bjuder på ett varierat program där tre olika grupper ”blandar sig” både före och efter pausen! BåE börjar, Andreas Nilsson kommer in med olika musik lite nu och då! Mer av Kvartetten Kvinns i slutet före pausen!

Vad du kan förvänta dig

Duon BåE sjunger gärna sina egna visor till Bengts gitarrspel. Bengt Anderson gör musiken och Eva Ollinen skriver texterna. Duon BåE har sjungit ihop i sju år nu. De sjunger sina egna visor , där Bengt gör musiken och Eva skriver texterna. De uppträder i olika sammanhang tex på Mannaminne vid Höga Kusten, Boda gård utanför deras hemstad Härnösand, på Ekebyhovs slott på Ekerö, på privata fester mm. De sjunger också gärna på äldreboenden. Vi har sett duon BåE i TV-programmet Bröderna Noréns underbara resa. Deras två vishäfte finns insjungna på Spotify BåE sjunger egna visor och BåE med nya egna sånger.

Andreas Nilsson är dragspelare/accordeonist och kompositör. Han har studerat på Sibeliusakademien i Helsingfors och på KMH i Stockholm. Andreas fängslar med sitt accordeonspel. Han spelar allt från klassisk musik till enkla visor med samma känsla och innerlighet. Mer om Andreas Nilsson hittar du på dragspelstoner.se

Kvartetten Kvinns har sjungit ihop i 15 år. Under de åren har de uppträtt i många olika sammanhang. På privata fester, på Ekebyhov slott på Ekerö, i London på musikpub, i Knivsta på Träffpunkten, på vernissage mm mm. De sjunger olika typer av musik med extra vikt på texter som berör.

Lör 4/5 kl 16-18:00 Entré: 150kr

Förköp rekommenderas.

Köp biljett